Trempó mallorquí
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Mallorca
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Tomàquets d'amanir
- 2 Pebrots verds
- 1 Ceba blanca mitjana
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Vinagre negre
4 racions
Elaboració
Es renten els tomàquets, se'ls hi treuen les llevors i es tallen a daus.
Es renten els pebrots verds, s'obren i es treuen les llevors i es tallen a trocets petits.
Es pela la ceba, es fan quatre quarts i es passa per aigua per tal que perdi una mica d'acidesa. S'aixuga i es talla a daus.
Tot això es barreja en una plata per amanides i es trempa posant-li sal, unes gotes de vinagre negre i bastant d'oli.
Ja està a punt per a servir.
10min
Notes
Trempar és el que en el principat s'anomena "amanir" d'aquí el nom de trempó. Molt indicat per acompanyar qualsevol tipus de plat i imprescindible en les vetllades d'estiu.
Etiquetes: Ceba Pebrots Tomàquet Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.