Llagostins al whisky amb arròs al curri

Ingredients

  • 1 kg. de llagostins
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de tomàquet fregit
  • 1 got de whisky
  • 4 ó 5 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dl. de nata líquida

Per acompanyar:

  • 4 tassetes petites d'arròs
  • 1/2 ceba
  • 1 cullerada de curri
  • 3 cullerades d'oli
  • 1 cullerot de brou

4 racions

Elaboració

Pelar els llagostins en cru. Picar la ceba i fregir. Abans que agafi color, afegir els llagostins i saltejar 1 ó 2 minuts, fins que canviïn de color. Afegir el tomàquet i immediatament el whisky. Deixar coure uns 10 minuts i afegir la nata líquida. Rectificar de sal.
Arròs al curri: Coure l'arròs en abundant aigua salada. Escórrer i refrescar. Disoldre el curri en el brou i posar al foc.
Quan arrenqui el bull deixar uns 5 minuts i barrejar amb l'arròs.

40min

Per


Recepta de cuina de Llagostins al whisky amb arròs al curri
Llagostins al whisky amb arròs al curry
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3279 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sara Redón diu:
molt bona esta recepta!!. saps? jo soc d'alcanar, poble agermanat amb badalona... jejeje

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: