Pollastre al forn amb llimona i romaní
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre sencer net
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 1'5 llimones
- Uns grans de pebre negre
- 1 culleradeta de romaní sec picat
- 1 branqueta de romaní fresc
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Aigua
4 racions
Utensilis
Cordill per bridar el pollastre
Elaboració
Rentar i secar la llimona. Ratllar la pell. Esprémer i colar el suc per eliminar possibles llavors. Reservar.
Pelar la ceba i l'all, i picar ben menut. En un bol , barrejar l'oli amb la ceba, l'all, la pell de llimona ratllada, una mica de pebre i el romaní. Rentar i secar el pollastre. Posar a dins unes rodanxes de llimona, una branqueta de romaní fresc i uns grans de pebre negre. Bridar el pollastre. Untar amb la barreja anterior i deixar en adob, a la nevera, durant 2 hores.
Preescalfar el forn a 180°C. Posar el pollastre en una safata de forn, afegir una mica d'aigua al fons del recipient, salpebrar i rostir durant 1 hora, fins que estigui ben cuit (opció del forn: grill amb aire calent - alçada 2). A mitja cocció donar la volta i regar amb el suc de llimona i 1 got d'aigua.
Un cop cuit deslligar el pollastre. Tallar a quarts i servir regat amb el suc de la seva cocció.
3h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4501 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.