Pastís de tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Recepta per microones
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 ous
- 400 ml. de llet evaporada
- 3 llaunes ovalades de tonyina en oli d'oliva senceres, amb l'oli i tot (110-115 gr. per llauna) Si les llaunes són rodones (80 gr.) posar 5 llaunes, però una d'elles sense l'oli, ben escorreguda.
- 2-3 cullerades de tomàquet fregit
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre
- Pebrot del piquillo al gust (jo poso el que hi cap en un parell de cullerades, un cop picat)
- Mantega per untar el motlle.
16 racions
Elaboració
En un bol ampli posar tots els ingredients, tenint cura de seguir les indicacions que he posat a l'apartat d'ingredients en referència a l'oli de la tonyina.
Batre amb la batedora a mitja potència per tal que quedi ben barrejat, fins que quedi al vostre gust, en funció de si us agrada trobar més o menys els bocinets de tonyina o pebrot.
Untar l'interior d'un motlle rectangular apte per a microones amb mantega.
Abocar la barreja dins el motlle.
Coure al microones a mitja potència (400W aprox.) durant 30 minuts. Al treure el pastís del forn tremola com un flam però al refredar-se va quedant més ferm.
Deixar refredar dins el motlle i posar a la nevera fins el moment de servir.
45min
Notes
El podeu servir amb torradetes, ja que queda gairebé com un paté.
A casa als nens també els agrada dins un entrepà o sandwich.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4757 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.