Tonyina en escabetx

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tonyina o bonitol
  • Alls
  • Grans de pebre negre
  • Llorer
  • Farigona
  • Vi blanc
  • Vinagre de vi (no tipus módena)

Elaboració

Salar i enfarinar els talls de tonyina, fregiu-los lleugerament en oli, han de quedar una mica cruets.
Paral·lelament, en una cassola tirem uns bons grans de pebre, alls, llorer, farigola, pebre vermell (atenció que no es cremi), vi blanc, vinagre i un vaset d’aigua, fins que arrenqui el bull del suc. La tonyina s’acaba de coure en el mateix recipient. Es guarda en fred a la nevera per menjar-lo, demà, demà passat o l'altre.

30min

Notes

Recepta de Fermi Puig


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: