Taboulé
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cous cous
- Tomàquets madurs
- Ceba
- Olives
- Julivert
- Menta
- Llimona
5 racions
Elaboració
Preparareu el cous cous seguint les instruccions del paquet perque segons la marca hi ha petites variacions. Normalment jo mesuro 2 tasses de cafè amb llet de cous-cous i ho poso en un recipient, llavors poso a bullir la mateixa quantitat d'aigua amb una mica de sal. Després l'aigua bullint s'aboca al recipient del cous cous i es deixa reposar uns 5 minuts.
Mentre tant, es tallem a quadradets els tomaquets, i a trocets petitets la ceba, les olives, el julivert, la menta...( i tot allò que cregueu que pot anar-hi bé).
Separem els grans de cous-cous amb una forquilla i ho barrejem tot bé juntament amb el suc de la llimona i a la nevera.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1990 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.