Sípia amb carxofes
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sípia
- Carxofes
- Ceba
- Vi blanc (opcional)
- Sal
- Oli
Elaboració
Saltejar la sípia a trocets a la cassola i reservar. En el mateix oli, fer la ceba lentament i després afegir les carxofes tallades a grills(sense les fulles exteriors, clar) i deixar que es cogui durant 10m (jo de vegades he fet la recepta amb carxofes congelades i, tot i que no és el mateix, també queda molt bó).
Afegir les sípies i un raig de vi blanc i deixar fer xup- xup uns 15m i llestos!.
És un plat molt agraït, sempre queda bé i si es fa amb anterioritat, com tots els guisats, queda més gustós.
30min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.