Gratén de patata

Categoria:
Recepta per
Típica de: França
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates
  • Un pot o mini brik de crema llet
  • Un rajolí de llet
  • Formatge ratllat
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

Elaboració

Tallar les patates finament i disposar-les per capes en una plata de forn, salpebrar entre les capes a mida que es vagin afegint patates. Afegir per damunt la crema de llet i el rajolí de llet i posar-ho al forn 45m.
Passat aquest temps comprovar que les patates son fetes i posar pel damunt el formatge ratllat, gratinar 5 minuts.
Aquesta és la base del graten, però també es pot fer de patata i carbassó, patata i bacon, patata i ceba...
És un excel·lent acompanyant per a convertir qualsevol plat en plat únic.
Només tens la feina de tallar, que no va més enllà de 10 mínuts, a partir d’aquí ja pots desentendre’t fins que estigui fet.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Almodis de la Marca diu:
Gràcies Joan C. Una badada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: