Bomba de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 7 o 8 patates mitjanes
- 500 grs de carn picada de vedella i de porc
- Oli
- Una ceba
- Dos grans d'all
- Un pebrot verd
- Tomaca
- Un raig de conyac
- Un ou
- 100 grs de formatge ratllat
5 racions
Elaboració
Primer bollirem les patates amb pell i un grapat de sal,
quan són cuites les pelem i les passem pel passapuré i
afegim un ou batut a la pasta.
A banda es fa el sofregit amb els alls, la ceba, el pebrot, la tomaca, la carn i el conyac.
En una safata per anar al forn afegim un rajolí d'oli i una primera capa de purë de patata,
al damunt afegim el sofregit, i finalment posem una segona capa de puré.
Posem el formatge ratllat al damunt i el gratinem al forn.
30min
Etiquetes: Cena fácil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.