Perdius poc a poc
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos predius grans,dos cebes,dos patates,tres dents d'all,un clau,una fulla de llorer,pebre negre,una culleradeta de pebre vermell,dos gots de vi blanc sec,oli i sal
4 racions
Elaboració
Buidar,netejar i assecar les perdius,salar-les i lligar-les.Posar-les en una olla fonda cobrir-les amb la ceba i l'all picats,el llorer,el pebre, el clau, el pebre vermell,un raig d'oli i el vi blanc. Tapar l'olla i posar-la a foc normal,retirar-la quan faci la primera bullida i deixar-la a foc mínim.
Quan les perdius estguin cuites i la salsa molt reduida,retirarles,partir-les per la meitat,posar-les en una font i recobrir-les amb el seu suc passat pel colador xinès.
Servir acompanyades de patates bullides amb la seva pell.
1h 40min
Notes
En aquesta època de l'any és fàcil trobar les perdius ja que estem en temps de cacera
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.