Coc de llard
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 got de cervesa
- 1 got d'oli
- 1 got de llet
- 6 gots de farina (sempre la mateixa mida de got)
- Sal
- Llevadura
- 150 gr. de llard (sagí)
- Sucre
10 racions
Elaboració
Primer farem la base del coc i ho amassarem fins que la pasta no se'ns apegui.
A continuació i afegirem el llard, ho aplanarem amb un “curro” fins que la pasta estigui ben estirada.
La posem a la llauna per anar al forn, que prèviament haurem escalfat a 250ºC i hi tirarem un bon pols (grapat) de sucre pel damunt. Ho deixarem al forn uns 30 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.