Pastís de tonyina
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pot de llet evaporitzada de 250 grs Nestlé
- 5 ous
- 3 llaunes de tonyina sense l'oli
- 4 cullerades de tomàquet fregit
6 racions
Utensilis
Motlle per al bany maria
Elaboració
En un bol es baten els ous, s'hi fica la llet,la tonyina i el tomàquet ben barrejat.
Quan està es posa la massa en un motlle per anar al forn i es cou al bany maria.
El forn a 250º i 35 minuts.
Podem provar amb una agulla si està cuit,llavors es treu,es deix refredar i ja el podem desemmotllar.
45min
Notes
Es pot acompanyar amb una amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.