Costella de porc a la crema de modena
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de costella de porc ben carnosa
- 1 menat de rametes de romaní
- 200 ml de crema de vinagre de mòdena
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
5 racions
Utensilis
Cassola de terrissa
Elaboració
En una cassola de terrissa col·loquem la costella a trossets dins la cassola, el menat de romaní, la sal, el pebre i ho cobrirem amb oli d'oliva. Taparem la cassola i a foc molt baix, deixarem que faci xup-xup durant una hora i comprovarem que estigui ben tova.
Ja estarà a punt per servir.
La podem guardar a la nevera el tems que vulguem.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.