Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carabassons,2cebes,3 pastanagues,150 grs de pernil salat
- Melmelada de tomaca
- Ametlles torrades, sal i oli
4 racions
Utensilis
Mandolina.
Elaboració
Es fa un sofregit amb les cebes,les pastanagues, un carabasso i el pernil.
Es tallen els altres carabassons a làmines molt fines i mentre es fa el sofregit,
s'escalden les làmines durant 2 minuts i es treuen per passar a un recipient
amb aigua freda per trencar la cocció.
S'escampen les làmines damunt un drap de cotó i quan el sofregit està ben fet
es farceixen i s'enrotllen.
Afegim els rotllets a una safata,pel damunt i tirem un polsim de sal grossa
i oli d'oliva, els guarnim amb la melmelada de tomaca i hi escampem per sobre,una picada d'ametlles.
Ja és a punt per servir. Es pot servir fred o tebi.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.