Pastís de patates i carbassó

Ingredients

  • 2 patates grans
  • 1 carbassó
  • Formatge ratllat
  • 3 llesques de formatge
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Agafem el estris per coura al microones (tipus pirex o tupper).
Posem un llit de patates tallades a rodelles, una de carbassó, també tallat a rodelles, salpebrem, afegim el formatge ratllat i a sobre una llesca de formatge, a continuació fem un altre llit de patata i carbassó salpebrem posem els formatges... fins a tres "pisos" (capes), l'última serà dels formatges.
Tapem i ho posem al microones de 12 a 15 minuts, (sense el grill).

20min

Notes

Aquest plat es fa al microones, és ràpid i bo, per acompanyar qualsevol carn (planxa)
S'ha d'anar amb compte en destapar-ho, ja que sortirà vapor i ens podem cremar, millor deixar-ho reposar uns moments.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: