Bacallà amb bolets

Ingredients

  • Bacallà
  • Bolets (ciurenys o ceps, trompetes de la mort, etc...)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert
  • Farina

4 racions

Elaboració

Aquest plat es fet amb trompetes de la mort (potser son massa "fortes" de gust), però amb ciurenys o ceps queda també un plat deliciós... Els bolets són secs, no cal que sigui temporada.
Les quantitats no les dic doncs depèn de cada casa... les persones que hi ha...... encara que sempre se'n pot fer de més i ja tens dinar per dos dies.
Per fer-lo: dos dies abans posarem el bacallà en remull a la nevera (sempre amb la pell mirant cap a dalt). A les 24 hores li canviem l'aigua i després la canviarem tres cops al dia. Podem provar-lo i, si està molt salat, l'hi tornem a canviar.
Tindrem els bolets amb aigua el temps necessari (segons el tipus de bolet escollit).
Posem oli a la cassola, enfarinem el bacallà, l'espolsem que no quedi massa farina, i anem posant els trossos a la cassola, amb el foc baix. Anirem sacsejant la cassola, com si el féssim al pil-pil.
Girem el bacallà, hi posem el julivert i que continuï coent a foc lent. Anem sacsejant la cassola.
Saltejarem els bolets a la paella (guardant l'aigua del remullat).
Quan veiem que el bacallà ja quasi està hi afegim els bolets i l'aigua dels bolets. Deixem que els gustos es barregin.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: