Peus de porc amb cargols
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- • 2 peus de porc (quatre meitats)
- • 150 cargols
- • 2 cebes de Figueres
- • 5 grans d'all
- • 5 tomates madures
- • sal
- • pebre
- • oli
- • Per fer la picada: ametlles, pinyons i galeta
- • un trosset de xocolata negra
4 racions
Elaboració
Per començar, jo compro els peus al meu carnicer que ja els té bullits i tancats al buit. Però els faig bullir uns deu minuts més, per tenir brou per afegir a la cassola.
Posar els peus en un pot amb aigua i que bullin uns deu minuts...reservem.
Per netejar i coure els cargols....es el mateix sistema, de la meva recepta "Conill amb cargols". Jo mai els faig bullir. (reservem).
En una cassola, posarem la ceba tallada petita i tres grans d'all, també tallats, farem que agafin color, hi, anirem remenant. Quan ja estigui la ceba i els alls ven rossos i aboquem la tomata triturada (també pot ser de pot),afegim el trosset de xocolata, i que vagi fen xup-xup a foc baix, si cal s'hi afegeix un cullerot de brou, perqué no quedi sec.
Quan el sofregit està fet, si va abocant cullerots de brou perqué agafi tot el gust del sofregit. Afegim els peus i els cargols,rectifiquem de sal i tapem la cassola, deixant-ho uns vint minuts que faci el xup-xup.
Farem la picada amb dos grans d'all, les ametlles, els pinyons i la galeta,ho diluïm amb un mica de brou i ho abocarem a la cassola, ho deixem uns cinc minuts més.
Si la salsa ha quedat massa espessa, afegim més brou, i rectifiquem de sal.
1h 30min
Etiquetes: Peus de porc amb cargols Carns (porc) Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.