Galtes de porc amb llenegues
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 galtes amb ós partides per la meitat
- Sal
- Oli
- Pebre
- 1 ceba
- Alls
- mig got de vi blanc
- mig got de conyac
- 1/4 de got de moscatell
- anís estrellat
- llenegues
4 racions
Elaboració
Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament, remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir les llenegues amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, cuan estan fregides afegirles a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.
1h 40min
Etiquetes: Porc, llenegues Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.