Cargols guisats amb confitat de porc i conill
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/2 kg Cargols
- 1/2 Conill
- 200 g - Llonganissa confitada
- 2 Cebes
- 1 Tomàquet
- 1 Pebrot verd
- 1 copa de Vi ranci
- 2 cullerades de Farina
- Sal
- Pebre
- Oli
- Aigua
Elaboració
Feu bullir els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els cargols i deixeu que faci xup-xup tot junt.
1h
Etiquetes: Cargols Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3043 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.