Sopa de farigola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes branques de farigola seca,
- Pa sec,
- Unes quantes ametlles torrades,
- Un ou,
- Oli,
- Sal i aigua.
Elaboració
Es posen a bullir, en una olla amb aigua, el pa sec, les branques de farigola, lligades amb un fil de cotó, per poder pescar-les fàcilment, un raig d'oli i sal.
Es pelen les ametlles i es piquen bé al morter; després s'afegeixen a l'olla.
Es deixa bullir deu minuts.
Després, es pesca la farigola, es trenca l'ou i es tira a l'olla i, acte seguit, es remena bé amb un batedor, fins que el pa i l'ou quedin fets miques.
S'apaga el foc i es serveix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.