Sopa d'arròs amb carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per fer el brou :
- Una carcassa de pollastre
- Un os de pernil
- Un porro
- Una branca d'àpi
- Mitja ceba pelada
- 400 grams de carbassa tallada a trossos petits
- Quatre litres d'aigua mineral
Per fer la sopa :
- Sal
- 400 grams d'arròs bomba
8 racions
Utensilis
Una olla mitjana
Una sopera de porcellana
Elaboració
En una olla amb aigua, posem : la carcassa de pollastre, el pernil, i totes les verdures.
Quan tot plegat ha bullit uns 45 minuts, deixem a l'olla, el brou, i la carbassa.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, corregim de sal, i hi afegim l'arròs, tot remenant, fins que és al punt de cuit, i
ho servirem en una sopera de porcellana.
1h 15min
Etiquetes: Carbassa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.