Espatlla de xai a la cervesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Espatllas de xai
- 2 cebes mitjanes
- 2 caps d'all
- Una mica de canyella
- 2 llaunes de cervesa
4 racions
Elaboració
Tallar les espatlles de xai en quatre trossos i posar-li la sal i el pebre.
Fer-ho daurar una mica. I després posar la ceba tallada i els caps d'all.
Fer-ho coure i posar-li un pols de canyella. I quan estigui daurat si posa la cervesa. Que vagi coent a foc lent. Si cal es posa una mica d'aigua fins que estigui ben cuit.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3334 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.