Rap amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalanuya- Baix Empordà- Palamós
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 rodelles de rap
- 300g de gambes fresques de palamos
- 1 kg de patates fresques de flaça
- 100 grms d'ametlles salades torrades
- 1 nyora
- 4 grans d'all
- Julivert
- 2 tomacons
- 1 copa de vi blanc del Baix Empordà
4 racions
Elaboració
Primer fem la picada, en un morter possem les ametlles, l'all, el julivert, els tomacons, i les nyores preivament remollades i només possem la polpa.
Un cop feta la picada es possa amb oli calent a la cassola. S'ha de coure fins que el tomàquet estigui cuit, desprès i tirem el vi blanc i remanem fins que s'evapori, i despres i possem les patates pelades i tallades a cantells i l'aigua que previament escalfarem.
Quan estiguin gaire bé cuites, afegim el rap i el deixarem coure 10 minuts més i ja estarà fet el suquet!
1h
Notes
En diguem Suquet de Palamós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.