Croquetes de pollastre
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 coixà de pollastre bullit desossar d'escudella
- Mantega
- 1 ceba petita
- 3 cullerades soperas de farina
- 1/2 litre de llet
- una mica de sal
4 racions
Elaboració
Es posa la mantega a la cassola, després la ceba tallada a trossos petits, quan la ceba es daurada, es tira les tres cullerades de farina, després la carn bullida.
Es barreja tot i es posa la llet i una mica de sal i que cogui uns minuts. I perquè quedi la pasta fina es passa el minipimer. Després es deixa refredar la massa. I quan és freda es poden fer les croquetes.
Es va agafant una mica de massa i es barreja amb un ou batut i pa rallat.
20min
Notes
les croquetas es poden acompanyar amb una amanida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.