Sípia amb pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 sípies grans
- 1 Kg. de pèsols
- Ceba i tomàquet
Per la picada:
- Ametlles torrades
- 3 grans d'alls
- Un parell de galetes.
6 racions
Elaboració
Netejar la sípia i tallar-la a trossos.Posar una mica d'oli a la cassola i daurar la sípia a part.
Es posa una mica d'oli a la cassola i es posa la ceba a trozos petits i després el tomàquet triturat i es fa el sofregit.
Quand esta el sogregit es tira la sípia i després els pèsols.
Al final es fa la picada d'ametlles torrades, 3 grans d'alls i un parell de galetes i es barreja tot.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.