Sípia amb pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya- Baix Emporda
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 sípies grans
  • 1 Kg. de pèsols
  • Ceba i tomàquet

Per la picada:

  • Ametlles torrades
  • 3 grans d'alls
  • Un parell de galetes.

6 racions

Elaboració

Netejar la sípia i tallar-la a trossos.Posar una mica d'oli a la cassola i daurar la sípia a part.
Es posa una mica d'oli a la cassola i es posa la ceba a trozos petits i després el tomàquet triturat i es fa el sofregit.
Quand esta el sogregit es tira la sípia i després els pèsols.
Al final es fa la picada d'ametlles torrades, 3 grans d'alls i un parell de galetes i es barreja tot.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: