Tallarines amb salsa de pèsols i pernil cuit
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines.
- 200 grams de pèsols frescos o congelats.
- 1 ceba mitjana.
- 2 ous.
- 100 grams de formatge parmesà.
- 200 grams de pernil cuit en tallades fines.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofegar la ceba picada en unes cullerades d'oli, afegir els pèsols i salpebrar al gust, baixar la flama, tapar i acabar la cocció, afegint una mica d'aigua calenta si cal.
Tallar el pernil en tiretes i afegir-lo a els pèsols poc abans de retirar del foc perquè prengui sabor.
En una sopera barrejar bé el formatge i els ous batuts, un pessic de sal i pebre mòlt en el moment.
Un cop cuita la pasta al dente, afegir a la sopera, cobrir amb la salsa de pèsols i remenar bé per unir-la al condiment
Notes
Quan preparo pèsols sempre els afegeixo una mica de sucre
Etiquetes: Tallarines Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2512 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.