Conill al forn
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Conill d'un kg. i quart
- 2 tomàquets
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 1/2 cabeça d'alls
- Canyella en branca
- Dues o tres fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
- 1 ou i un altre all (per fer un all-i-oli)
- Vi blanc sec
4 racions
Elaboració
Feu un alli-i-oli i reserveu-lo.
Escalfeu al forn a uns 180º.
Salpebreu el conill que ja tindreu tallat a quarts i el poseu en una safata que tindreu untada amb oli i l'enforneu uns vint minuts.
Feu una barreja amb els tomàquets tallats a quarts, les cebes tallades d'igual manera, les pastanagues en quatre trossos cadascuna d'elles, els alls, la branca de canyella i les fulles de llaurer; treieu la safata del forn, hi afegiu aquesta barreja i la torneu a dins uns 20 minuts més.
Passats aquests vint minuts, torneu a treure la safata, regueu el contingut amb el vi blanc i per sobre hi distribui l'all-i-oli que teniu reservat.
Ara, ho poseu altre cop dins del forn no més de set minuts, el temps adient per a que el conill absorbeixi la salsa i agafi el gust.
Amb aquest últim temps, ja queda llest.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.