Sopa freda de cogombre i iogurt

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 iogurts naturals
  • 2 cogomgres
  • Sal
  • Pebre (obcional)
  • 3 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • Unes fulles de menta fresca o julivert

4 racions

Utensilis

Minipimer
bol per servir

Elaboració

Es pelen els cogombres i es tallen a trossos petits,es passen pel minipimer junt amb els
iogurts naturals, la sal, el pebre i
les fulles de menta.Un cop ben batut,s'afegeix l'oli
i es barreja suament.Aquesta sopa és molt millor fer-la el dia abans perquè estigui ben
freda en el moment de servir-la.

15min

Notes

La podeu servir amb unes fulles de menta i rodanxetes ben primes de cogombre queda molt
decoratiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

19493 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: