Amanida freda de patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 4 patates
- 2 cebes tendres
- Mig pebrot vermell
- Mig pebrot verd
- 2 ous durs
- 1 llauna de tonyina d'oli d'oliva
- 3 potes de cranc
- Unes quantes olives
4 racions
Elaboració
Bullir les patates senceres
tallar les cebes a quadrets petits, tirar-hi sal i oli d'oliva
tallar el pebrots a quadrets
ratllar els ous durs
desfilar les potes de cranc.
quan les patates ja estiguin bullides (punxar-les amb un escuradents, per saber si ja sòn al punt, les tallem a rodanxes
posar-ho a una safata, amanirles amb pebre negre i sal.
anar-li tirant la resta d'ingredients, els pebrots, la ceba, la tonyina, les potes de crac, els ous durs, les olives i per últim l'oli que ha quedat de la ceba.
Aquest plat, va molt bé per aprofitar restes de menjar que ens queden a la nevera. Jo sempre improviso, trossets de pollastre, restes de verdures...
45min
Etiquetes: Cena fácil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10821 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.