Emmental amb pinya i pernil dolç

Ingredients

  • 6 talls de pernil dolç, tallat una mica gruixut
  • 6 talls de formatge emmental
  • 6 rodanxes de pinya de llauna

3 racions

Elaboració

Ficar els sis talls de pernil dolç damunt la safata del forn.
Posar-hi la pinya al damunt.
Posar-hi el formatge, i abocar-hi una mica del suc de la pinya.
Encendre el forn a 170ºC i ficar la safata, quan el formatge queda gratinat, ja es pot retirar, cal menjar-ho de seguida.

10min

Notes

Es un plat molt ràpid de fer, va bé per aquells dies que no tens ganes de ficar-te gaire estona a la cuina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Carme Olive i Pujolas diu:
Em sap greu, peró de moment no puc incloure les fotos dels plats
Mercè Montardit diu:
Gracies per la recpeta Carme, de ben segur que és boníssim. La provaré ( i si em recordo fe fer-hi foto la penjaré a veure que et sembla)
Una salutació
Carme Olive i Pujolas diu:
Hola Mercè, em sembla perfecte que penjis la foto.
jo tinc problemes amb la càmera.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: