Emmental amb pinya i pernil dolç
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 talls de pernil dolç, tallat una mica gruixut
- 6 talls de formatge emmental
- 6 rodanxes de pinya de llauna
3 racions
Elaboració
Ficar els sis talls de pernil dolç damunt la safata del forn.
Posar-hi la pinya al damunt.
Posar-hi el formatge, i abocar-hi una mica del suc de la pinya.
Encendre el forn a 170ºC i ficar la safata, quan el formatge queda gratinat, ja es pot retirar, cal menjar-ho de seguida.
10min
Notes
Es un plat molt ràpid de fer, va bé per aquells dies que no tens ganes de ficar-te gaire estona a la cuina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.