Pastís de salmó

Ingredients

  • 3 porros i 3 cebes
  • 3 tomaquets madurs, no gaire grossos
  • 3 pastanagues
  • 3 talls de salmó congelat, sense espines
  • 3 ous
  • 1 pot de crema de llet

6 racions

Elaboració

Sofregir els porros i les pastanagues, afegir-hi els tomàquets, i quan estigui pràcticament fet, tirar-hi el salmó.
Passar-ho per el turmix, afegir-hi la crema de llet i els tres ous sencers.
Untar un motllo amb mantega i ficar-ho al forn al bany maria a 170ºC, deixar-ho mes o menys 45 minuts. (sabreu si ja és fet, punxant-lo amb un escuradents)
Jo el serveixo amb enciam tallat a la juliana i gambes o salmó fumat per el damunt.
Es pot servir amb salsa rosa.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: