Pastís de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 porros i 3 cebes
- 3 tomaquets madurs, no gaire grossos
- 3 pastanagues
- 3 talls de salmó congelat, sense espines
- 3 ous
- 1 pot de crema de llet
6 racions
Elaboració
Sofregir els porros i les pastanagues, afegir-hi els tomàquets, i quan estigui pràcticament fet, tirar-hi el salmó.
Passar-ho per el turmix, afegir-hi la crema de llet i els tres ous sencers.
Untar un motllo amb mantega i ficar-ho al forn al bany maria a 170ºC, deixar-ho mes o menys 45 minuts. (sabreu si ja és fet, punxant-lo amb un escuradents)
Jo el serveixo amb enciam tallat a la juliana i gambes o salmó fumat per el damunt.
Es pot servir amb salsa rosa.
1h 30min
Etiquetes: Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5934 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.