Arròs de calçotada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g d’arròs de Pals
- Calçots cuits a la brasa
- Salsa de calçots o romesco
- 3 o 4 brins de safrà
- Brou de verdures
- Un tros de botifarra
- Oli, sal i pebre
2 racions
Elaboració
Pelem els calçots i els tallem a trossos d’aproximadament un centímetre.
Els posem a una cassola amb una mica d’oli roent, i els hi donem un parell de voltes (no cal més, ja estan cuits). Hi afegim un parell de cullerades de salsa i uns brins de safrà.
Cobrim la cassola amb brou i quan bulli hi posem l’arròs.
Ho salpebrem i deixem coure durant uns 18 minuts (o el que indiqui l’envàs).
Tallem la botifarra a petits daus i la fregim en una paella amb una mica d’oli.
Quan a l’arròs li manquin 5 minuts de cocció hi afegim la botifarra.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.