Suquet de rap amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de rap net i tallat a rodanxes (una cua de rap)
- 400 g de patates
- 4 alls pelats
- Una mica de julivert ben picat
- 50 g d'avellanes
- 200 g tomàquets nets i ratllats
- 200 ml de brou de peix
- 2 llesquetes de pa torrat
- Oli d'oliva
- Sal
3 racions
Elaboració
Amb els alls, el julivert, les avellanes i el pa, fem una picada i la posem en una cassola amb una mica d'oli.
Deixem que cogui un minut. Hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns 8 - 10 minuts.
Pelem, rentem, laminem les patates i les posem a la cassola.
Quan les patates estiguin daurades, hi aboquem el brou de peix i ho salem una mica.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, uns 15 minuts, hi afegim el rap a trossos.
Ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7867 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.