Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g de pèsols desgranats
- 1 botifarra negra
- 12 calamarsons nets
- 2 cebes tendres
- 1 manat d’alls tendres
- 2 branques de menta fresca
- 250 ml de brou vegetal
- Oli d’oliva suau
- Sal
4 racions
Elaboració
Ofeguem en una cassola, amb una mica d’oli d’oliva, la ceba i els alls tendres tallats molt fins.
Hi afegim els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent uns 10 minuts.
Traiem la pell de la botifarra negra, esgruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent a la cassola.
Marquem els calamarsons en una paella molt calenta amb una mica d’oli.
A continuació, els cuinem uns minuts dins de la cassola amb els pèsols.
Servim els pèsols amb els calamarsons i la botifarra negra.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4782 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.