Esqueixada de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Bacallà salat esqueixat o ja dessalat ( 200 g. ja dessalat i al punt )
- Tomàquet
- Ceba
- Pebrot vermell
- Olives mortes o olives negres d'Aragó
- Oli d’oliva verge, sal (i vinagre)
2 racions
Elaboració
Dessalar el bacallà esqueixat, posant-lo en aigua durant unes quantes hores ( millor compra el bacallà ja dessalat i a punt ).
Treure l'aigua del bacallà. Esprema'l fins a escórrer el màxim d'aigua. Aprofitar per a tallar-lo a peces petites si cal.
En aquest cas , és comprat dessalat i al punt
Tallar la ceba i el pebrot ben petits.
Ratllar el tomàquet.
Barrejar-ho tot i posar-ho en un motlle rodó que es vegi bé que el que més hi ha és bacallà, a sobre afegir el tomàquet ratllat i les olives i amanir amb oli i sal
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6547 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.