Llucets amb pèsols i rossellones
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llucets (si són petits, vuit)
- 1 pot de pèsols fins
- Una dotzena de rossellones
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 vas de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Posem oli en una cassola i coem la ceba ben picada a foc baix.
Piquem l’all ben petit i l'afegim a la cassola quan la ceba ja sigui mig cuita.
Hi posem els llucets amb els pèsols escorreguts. Ho salem una mica. Deixem que es coguin per un cantó i els hi donem la volta al cap d’uns minuts.
Hi aboquem el vi i deixem-ho coure fins que s'evapori.
Hi afegim les rossellones i deixem que cogui tot fins que s'obrin. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.