Crema de pèsols amb encenalls de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera hivern
Ingredients
- 400 gr. de pèsols
- 1 porro
- 200 gr. de nata líquida
- Una nou de mantega
- Oli d'oliva verge extra
- 2 patates mitjanes
- Brou de verdures
- Formatge parmesà (opcional)
- Encenalls de pernil
4 racions
Elaboració
Ofegar en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva, el porro net i picat. Quan estigui ofegadet , afegir les patates pelades i trossejades i el brou de verdures.
Deixar coure fins que les patates s'estovin, afegir els pèsols, deixant que es coguin.
Al final de la cocció hi afegim la nata i un grapadet de parmesà i salpebreu, tritureu la crema i coleu-la amb un colador fi.
Portar una altra vegada la crema al foc i deixar bullir un moment. Rectificar el punt de sal i servir la crema amb uns encenalls de pernil serrà cru o saltejat.
Etiquetes: Cremes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7691 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.