Escamarlanets saltats

Ingredients

  • 1 kg d’escamarlans petits
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • All i julivert
  • 1 copeta de conyac.
  • (Podem fer-los també prescindint de l’all)

Elaboració

Salem els escamarlanets i els saltem una mica en una paella amb oli d’oliva. Flamegem amb el conyac, deixem reduir una mica i els hi tirem una mica d’all i julivert picadet al damunt.
Una altra manera de fer-los seria amb ceba o ceba confitada. Si els fem amb la ceba crua, la sofregim abans de saltar els escamarlans i seguim el mateix procediment anterior.
Si utilitzem ceba confitada, només cal afegir-li al final de la cocció.
Hem de tenir amb compte que la cocció ha de ser a foc ben fort i ràpida, per tal de no malmetre els escamarlans i evitar que ens quedin excessivament cuits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: