Verats a la planxa amb calçots saltats amb cansalada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres calçots
- Un verat de mida grossa
- Dos talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
1 racions
Utensilis
Una planxa
Un plat gran de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula metal·lica plana
Elaboració
Primerament, netegem els calçots, els hi retirem la primera capa de pell, els tallem a trossos de dos dits d'ample, i els saltem a la paella amb un raig d'oli d'oliva, juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts.
Quan tot plegat ja és fregit, ho retirem del foc i ho reservem.
Seguidament, netegem el verat i amb l'ajud d'un ganivet, en traiem dos filets.
Tot seguit, els posem damunt de la planxa amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, i els coem uns tres minuts per cada cara, i ja els podem posar en el plat, amb el saltat de calçots com a guarnició, i ruixats amb una mica de salsa per peixos a la graella.
40min
Notes
Prepararem tants verats com persones seguin a taula
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1975 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.