Fideuà amb sípia
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Marca per paella
- 600 grams de fideus fregits del nº2
- Quatre cullerades de picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)
- Fumet de peix
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet
Elaboració
A la paellera sense oli, posarem unes cullerades de marca, els fideus fregits, i la picada. Ho remenem ben remenat, hi afegim fumet de peix, fins arribar a l'alçada de les nanses.
Deixem que cogui uns deu minuts, ho corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, fins que els fideus estiguin cuits. Apaguem el foc, i ho deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa paella i uns estalvis a sota.
40min
Notes
Un cop tinguem la fideuà a punt per menjar, jo recomanaria ! no posar-hi allioli ¡
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.