Rap allagostat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una cua de rap, de dos quilos aprox.
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Paper film
  • Aigua
  • Una ceba pelada, tallada per la meitat
  • Una branca d'api
  • Dues fulles de llorer
  • Salsa Tàrtara [Veure recepta]

4 racions

Elaboració

Agafem la cua de rap, i la tallem en dos lloms, tot seguint l'espina central.
Posem cada un dels lloms, sobre un full de paper film.
A part, fem la salsa Tàrtara com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, salem el rap, i el cobrim tot sencer amb el pebre vermell, en pols.
L'emboliquem ben bé, fent uns nusos a les puntes, i els reservem.
En una cassola, posem: aigua, llorer, sal, ceba, i l'api.
Quan arrenqui el bull, posem els lloms de rap, i deixem que coguin uns quinze minuts.
Els traiem, i els deixem refredar. En el moment de servir en el plat, amb un ganivet de tallar pernil, fem uns medallons d'un dit de gruix, (quatre per comensal) i ho acompanyem amb la salsa Tàrtara.

40min

Notes

En comptes de la salsa tàrtara, també hi podem posar la salsa rosa o còctel.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: