Rap allagostat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una cua de rap, de dos quilos aprox.
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Paper film
- Aigua
- Una ceba pelada, tallada per la meitat
- Una branca d'api
- Dues fulles de llorer
- Salsa Tàrtara
4 racions
Elaboració
Agafem la cua de rap, i la tallem en dos lloms, tot seguint l'espina central.
Posem cada un dels lloms, sobre un full de paper film.
A part, fem la salsa Tàrtara com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, salem el rap, i el cobrim tot sencer amb el pebre vermell, en pols.
L'emboliquem ben bé, fent uns nusos a les puntes, i els reservem.
En una cassola, posem: aigua, llorer, sal, ceba, i l'api.
Quan arrenqui el bull, posem els lloms de rap, i deixem que coguin uns quinze minuts.
Els traiem, i els deixem refredar. En el moment de servir en el plat, amb un ganivet de tallar pernil, fem uns medallons d'un dit de gruix, (quatre per comensal) i ho acompanyem amb la salsa Tàrtara.
40min
Notes
En comptes de la salsa tàrtara, també hi podem posar la salsa rosa o còctel.
Etiquetes: Cuina marinera Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.