Ostres al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ostres
- 1 ceba
- 1 all
- Una branca de julivert
- Una nou de mantega
- Un pols de sal
- Un got de vi blanc
2 racions
Elaboració
Posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa la mantega,afegim al cassó, la ceba ben picada,el gra d'all picat ,el julivert ben picat , el vi blanc i un pols de sal
Deixem coure uns minuts i reduir l'alcohol del vi
Mentrestant obrim les ostres ,els buidem l'aigua que porten dins i les posem en una plata de forn amb un paper de plata a sota
Un cop estigui a punt la cocció del cassó, traiem del foc i amb una cullera en posem una mica a sobre da cada ostra
Escalfem el forn a 180 graus amb lo opció de grill i posem la plata uns cinc minuts
Estarà llest per degustar
30min
Etiquetes: França Marisc i crustacis Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.