Ostres al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ostres
  • 1 ceba
  • 1 all
  • Una branca de julivert
  • Una nou de mantega
  • Un pols de sal
  • Un got de vi blanc

2 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa la mantega,afegim al cassó, la ceba ben picada,el gra d'all picat ,el julivert ben picat , el vi blanc i un pols de sal
Deixem coure uns minuts i reduir l'alcohol del vi
Mentrestant obrim les ostres ,els buidem l'aigua que porten dins i les posem en una plata de forn amb un paper de plata a sota
Un cop estigui a punt la cocció del cassó, traiem del foc i amb una cullera en posem una mica a sobre da cada ostra
Escalfem el forn a 180 graus amb lo opció de grill i posem la plata uns cinc minuts
Estarà llest per degustar

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: