Rap a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una cua de rap, de dos quilos aprox.
- Dotze alls pelats
- Un quilo de patates pelades, i cascades
- Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Ví blanc
- Fumet de peix, ( està en les meves receptes )
- Pebre vermell en pols, ( dolç )
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera, de ferro colat.
Uns estalvis
Elaboració
Agafem la cua de rap, i la tallem en rodanxes, d'un dit aprox. Les salem i les reservem.
En una cassola marinera, amb oli d'oliva, fregim els alls, fins que siguin ben daurats.
Afegim : tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, una culleradeta de pebre vermell, i el fumet de peix, necessari per coure les patates.
Quan arrenqui el bull, afegim les patates cascades, i deixem que es coguin.
Quan són mig cuites, posem dos talls de rap per comensal, corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h
Notes
Aquesta recepta, me la va ensenyar a fer, un cosi meu, que és pescador, a Vilanova i la Geltrú.
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.