Llobarro al forn sobre llit de patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llobarro de ració de 330 grams aprox. per comensal
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Dotze rodelles de tomàquet madur
- Quatre rodelles de llimona
- Patates a lo pobre
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Quatre safates pel forn individuals
Elaboració
Agafem els llobarros, els des escatem, els netegem ben bé, i els reservem.
Tot seguit, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
En una safata per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, i damunt de cada llit, posem tres rodelles de tomàquet tallades ben fines.
Seguidament, fiquem un llobarro damunt de cada llit, fem dos talls en el llom, i hi fiquem mitja rodella de llimona en cada tall.
Ho salpebrem, ho reguem amb vi blanc, afegim un raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º, fins que els llobarros, són cuits.
En el moment de servir-ho, posem un llobarro en cada plat, amb l'ajuda d'una paleta, anant en compte que no es desmanegui, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer de forma individual, per tants comensals com seguin a taula.
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4820 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.