Patates a lo pobre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos quilo de patates pelades, tallades a rodanxes fines
  • Sis cebes grans, pelades i tallades a juliana fina
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

12 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Un full de paper d'alumini

Elaboració

Posem les patates, i la ceba, en la safata, les salpebrem, i les reguem amb : ví blanc, oli d'oliva, i ho remenem tot ben remenat. Ho tapem amb paper d'alumini, i ho enfornem a 180º.
De tant en tant, ho remenem perque es cogui ben bé, i quan és cuit, ja ho podrem fer servir, ja sigui com a guarnició, o bé com a plat.

1h

Notes

Aquestes patates, són ideals com a guarnició, tant per carns, com per peixos, sobretot fets al forn. També se les coneix amb el nom de "patates panadera".
Aquestes patates tant sols es fan amb patates i ceba, i no acostumen a portar ni pebrot ni alls, almenys així s'acostumen a fer a les cuines professionals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: