Patates a lo pobre
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Aragó
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilo de patates pelades, tallades a rodanxes fines
- Sis cebes grans, pelades i tallades a juliana fina
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
12 racions
Utensilis
Una safata fonda, per anar al forn
Un full de paper d'alumini
Elaboració
Posem les patates, i la ceba, en la safata, les salpebrem, i les reguem amb : ví blanc, oli d'oliva, i ho remenem tot ben remenat. Ho tapem amb paper d'alumini, i ho enfornem a 180º.
De tant en tant, ho remenem perque es cogui ben bé, i quan és cuit, ja ho podrem fer servir, ja sigui com a guarnició, o bé com a plat.
1h
Notes
Aquestes patates, són ideals com a guarnició, tant per carns, com per peixos, sobretot fets al forn. També se les coneix amb el nom de "patates panadera".
Aquestes patates tant sols es fan amb patates i ceba, i no acostumen a portar ni pebrot ni alls, almenys així s'acostumen a fer a les cuines professionals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.