Patates d'Olot
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 patates grosses
- Farsa de carn per omplir canalons
- Oli
- Farina
- Clara d'ou
2 racions
Utensilis
Una màquina on es puguin tallar les patates primes.
Elaboració
Primer pelarem les patates i les tallarem en rodanxes molt primes(d'uns 3 mm). Si tenim màquina de tallar, ens quedaran més uniformes.
Les fregin en una paella o fregidora durant 2 0 3 minuts, fins que quedin una mica rosses.
Les treiem del foc i les posem a sobre d'un paper de cuina.
Agafem dues rodanxes de patata i posem entremig la massa de carn.
Si no tenim farsa de canalons, la podem fer aprofitant restes de carn de rostit ben picada, que posarem a la paella amb un tros de mantega, afegirem una culleradeta de farina i després de donar unes voltes, hi tirarem una mica de llet per lligar-la millor.
Quan tenim totes les patates farcides, les passem per farina i després per clara d'ou batuda.
Les fregim amb oli a la paella i ja les tindrem llestes per menjar.
30min
Notes
Aquestes patates me les va ensenyar a fer una cosina meva que viu a Olot. Són molt bones.
Les podem servir com a primer plat o formant part d'un pica-pica.
Etiquetes: La Garrotxa Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15604 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.