Atmetllats

Ingredients

  • 250 g. de farina d'atmetlla (atmetlla crua pulveritzada)
  • 170 g. de sucre
  • 85 g. de clara d'ou
  • 40 g d'atmetlla marcona crua
  • La pell d'una llimona grossa ratllada

24 racions

Elaboració

Muntem les clares amb el sucre fins que quedin una mica consistents.
Afegim la farina d'atmetlla i la pell de llimona ratllada. Remenem fins que estigui tot ben barrejat.
Emboliquem la massa en paper film, formant dos o tres xurros.
Fiquem la massa a la nevera i la deixem refredar.Si la massa queda poc consisten, la fiquem dins d'una màniga pastissera.
Fem unes boletes d'uns 18 o 20 g. i posem una atmetlla al mig de cada boleta.
Escalfem el forn a 160 graus i posem la funció d'aire calent ECO, si la tenim, i si no, l'escalfor a dalt i abaix.
Posem paper de cuina vegetal en una safata i col·loquem els atmetllats a la safata, una mica separats.
Els deixem fer durant uns 20 minuts. Han de quedar daurats.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: