Bunyols de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de peix bullit del que hem utilitzat per fer fumet
- 100 g de ceba
- 30 cc d'oli
- 30 g de mantega
- 2 cullerades grosses de farina
- 200 cc de llet
- Un ou
- Farina i farina de galeta
4 racions
Elaboració
Tallem el peix a trossets ben petits.
Posem l'oli a escalfar i afegim la ceba.
Li posem sal i quan comenci a enrossir, li afegim el peix ben esmicolat.
Posem la mantega i, quan estigui desfeta, tirem la farina i donem unes voltes.
Afegim la llet, ho barregem tot bé i deixem coure un parell de minuts, fins que la massa es desenganxi completament de la paella.
Rectifiquem de sal i treiem la massa del foc. Li posem un rovell d'ou i el barregem bé.
Posem la massa en un recipient pla i la deixem refredar, tapant-la amb plàstic perquè no s'assequi per sobre.
Quan la massa estigui freda, fem els bunyols, els passem per farina blanca i després els passem per clara d'ou i farina de galeta.
Posem oli abundant en la paella o fregidora i els fregim.
30min
Notes
Jo quan faig fumet sempre aprofito el peix que he bullit: rap, salmó... Li trec les espines, i el guardo congelat.
Quan vull fer els bunyols, descongelo el peix que necessito i els faig. Queden molt melosos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.