Bunyols de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 patates mitjanes
- 300 grams de bacallà estellat
- 2 ous
- Alls
- Julivert
- Oli
- Farina
4 racions
Utensilis
Una paella per fregir
Elaboració
Pelem les patates i les posem a bullir amb el bacallà, que haurem posat amb remull de dues o tres hores amb un bol amb aigua, quan farà un 1/4 de hora que està bullint veurem que està cuit i podrem tancar el foc i deixar que es refredi.
Quan estigui tebi podrem xafar les patates i el bacallà mirant que no quedi cap espina, menters trinxarem un parell de grans d'alls i una mica de julivert, agafarem un bol i
dava tem un parell d'ous i els tirarem a les patates i el bacallà i si veiem que la pasta queda una mica clara hi posarem una mica de farina.
Posarem la paella al foc amb un bon raig d'oli d'oliva i quan estigui calent hi posarem els bunyols que farem a cullerades i quan estiguin rossets els posarem amb un plat amb paper de cuina perquè deixin anar tot l'oli (com que es bacallà no li posarem sal perquè no resultin salats) per més seguretat millor que els tastem quan n'haurem fet un parell sempre se n'hi pot afegir. Espero que us agradin.
40min
Etiquetes: Quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.