Rosquilles
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 8 cullerades de sucre
- 8 cullerades de llet
- 8 cullerades oli d'oliva
- 3 cullerades de cafè de llevat
- Farina
- Oli d'oliva
- Sucre llustre
- Una mica de sal
- Oli de gira-sol
10 racions
Utensilis
La cullera que sigui un cullera sopera.
I una paella per fregir
Elaboració
Agafarem els ous i deixarem els rovells de banda, mentre muntarem les clares a punt de neu amb una mica de sal, quan les clares estiguin muntades i posarem els rovells, el sucre, la llet, l'oli d'oliva i les cullerades de llevat, i anirem posant la farina i ho remenarem tot junt i quan es desenganxa ho posarem damunt del mabre i treballarem la pasta i li posarem un raig d'oli d'oliva fins que la pasta no s'apegui al marbre.
Podem agafar la pasta començar a fer rosquilles, també posarem la paella al foc amb el oli de gira-sol i anirem freguin les rosquilles i quan les traurem del foc es posarem al damunt de paper de cuina i li posarem el sucre de llustre i l'anirem posant en una cassola i una botella amb esprai amb anís ho ruixem pel damunt.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.